Pascoe en Dito

Wij, Bryan Pascoe en Marijn Dito vormen P&D Advies. Wij ontzorgen bedrijven in Noord-Holland op energiegebied. Van inkoop van energie tot het aanbieden en uitvoeren van plannen voor duurzame inzet van natuurlijke energiebronnen. Maar ook kunnen wij je helpen bij het aanleveren van gegevens voor de kringloopwijzer en de meitelling. Ontzorgen op het gebied van energie, zo breed als jij wenst. 

Denk jij na over hoe je energie kunt besparen? Wil je hulp bij verduurzaming van je bedrijf? Kijk je naar alternatieve energiebronnen?
En zoek je eerlijk advies op maat voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.
Bryan Pascoe
Sinds 2015 werk ik in de energiesector. Mijn specialiteit ligt bij de in- en verkoop van stroom en gas. Ik krijg energie van het verzorgen van maatwerk en het maken van strategische keuzes voor onze klanten op het gebied van energie. Ik ben nog geen klant tegen gekomen die ik niet heb kunnen helpen met besparen op de energiekosten.
Marijn Dito
Sinds 2016 zet ik mijn energie in, voor P&D Advies. Ik werk vaak als projectbegeleider voor klanten met bedrijfspanden die willen gaan verduurzamen, bijvoorbeeld met zonne-energie. Ook help ik klanten met de wet- en regelgeving omtrent de energie- en CO2 besparing.

Adresgegevens

Het Arsenaal 40 C
1781 XR, Den Helder

Bereikbaarheid:
ma - vr 08:30 tot 17:00 uur

Tel. 0223 769032
e-mail: info@pendadvies.nl