P&D: Pascoe en Dito

Wij, Bryan Pascoe en Marijn Dito, zijn in 2017 P&D Advies gestart. Inmiddels groeit ons bedrijf. Met ca 350 bedrijven die wij ontzorgen omdat zij hun energiecontract bij ons hebben ondergebracht – er veel vraag is naar energielabelkeuringen – we ook zorgen voor inmeten en fotograferen van woningen – is ook het team gegroeid. Het team bestaat nu uit vijf gedreven personen en er is ruimte voor een zesde collega.

Wij ontzorgen bedrijven in Noord-Holland op energiegebied. Van inkoop van energie tot het aanbieden en uitvoeren van plannen voor duurzame inzet van natuurlijke energiebronnen. Maar ook kunnen wij je helpen bij het aanleveren van gegevens voor de kringloopwijzer en de meitelling en zijn we gecertificeerd voor het leveren van energielabels voor bedrijfspanden en woonhuizen. Ontzorgen op het gebied van energie, zo breed als jij wenst. 

Denk jij na over hoe je energie kunt besparen voor je bedrijf? Wil je hulp bij verduurzaming van je bedrijf? Kijk je naar alternatieve energiebronnen? En zoek je eerlijk advies op maat voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Via makelaars in Noord-Holland Noord worden we ook ingeschakeld bij het inmeten, intekenen en fotograferen van panden. Dit werk van ons vind je terug op Funda bij de verkoop van de panden.

Neem contact met ons op: info@pendadvies.nl

Bryan Pascoe
Bryan Pascoe
Sinds 2015 werk ik in de energiesector. Mijn specialiteit ligt bij de in- en verkoop van stroom en gas. Ik krijg energie van het verzorgen van maatwerk en het maken van strategische keuzes voor onze klanten op het gebied van energie. Ik ben nog geen klant tegen gekomen die ik niet heb kunnen helpen met besparen op de energiekosten.
Marijn Dito
Marijn Dito
Sinds 2016 werk ik o.a. als projectbegeleider voor klanten met bedrijfspanden die willen gaan verduurzamen, bijvoorbeeld met zonne-energie. Ook help ik klanten met de wet- en regelgeving omtrent de energie- en CO2 besparing. Zo ook verzorg ik energielabels voor bedrijfspanden en woningen.
Timo Laagland
Timo Laagland
Bryan vroeg mij af en toe te ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. Het werk beviel me en de technische kennis die ik al had vanuit de zeevaart kan ik hier inzetten en uitbreiden. Ik meet- en bereken woningen en bedrijven door en maak dan, indien nodig, aansluitend plattegronden voor op Funda en voor de verantwoording van energielabels. De afwisseling van op pad zijn en daarna de berekeningen uitwerken op kantoor, geeft een leuke variatie en houdt mijn werk uitdagend.
Gerrit Terpstra
Gerrit Terpstra
Na mijn werk bij de Marine (nu met FLO) heb ik werk gezocht binnen het werkveld van energie en duurzaamheid. Bovendien hou ik van het verlenen van service. In deze baan kan ik dit goed combineren. Vaak heb ik het eerste contact met de klant – en als Westfries is dat voor veel klanten prettig. Ik zorg voor het contractmanagement, stuur nieuwe voorstellen en geef ook advies.
Gaby Bakker
Gaby Bakker
Mijn passie is fotografie en via mijn werk als officemanager bij P&D Advies werd ik gevraagd voor het fotograferen van woningen voor een goede verkoop. Ik heb me daar eerst goed in verdiept maar de kennismaking met deze vorm van fotografie beviel goed en uiteindelijk is dit onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Als officemanager ben ik verantwoordelijk voor alle losse eindjes op kantoor en zorg ik dat de planning strak blijft.

Adresgegevens

Het Arsenaal 40 C
1781 XR, Den Helder

Bereikbaarheid:
ma - vr 08:30 tot 17:00 uur

Tel. 0223 769032
e-mail: info@pendadvies.nl