P&D: Pascoe en Dito

P&D Advies adviseert en ontzorgt op energiegebied

Bryan Pascoe en Marijn Dito, startten in 2017 met P&D Advies. Zij adviseren en ontzorgen bedrijven in Noord-Holland op energiegebied. Van inkoop van energie tot het aanbieden en uitvoeren van plannen voor duurzame inzet van natuurlijke energiebronnen. Maar ook helpen zij bij het aanleveren van gegevens voor allerlei sector- en overheidsverplichtingen zoals de kringloopwijzer, MPS, meitelling, Informatieplicht Energiebesparing enzovoorts.

P&D Advies is gecertificeerd voor het leveren van energie labels voor bedrijfspanden en woningen. Zowel bestaande én (nog te bouwen) nieuwbouw. Ze geven maatwerkadvies voor het verbeteren van de duurzaamheid van bedrijfspanden en kunnen ook het hele traject begeleiden als de klant dat wil. Daarnaast staat P&D Advies makelaars bij met het inmeten, fotograferen en het maken van plattegronden van woningen.

Wie advies geeft doet er goed aan ook zelf zijn zaakjes op orde te hebben. P&D Advies heeft zijn bedrijfspand verduurzaamd door: alle verlichting te vervangen voor led, liggen er 36 zonnepanelen op het dak en rijden ze met puur elektrische auto’s. En natuurlijk houden ze hun eigen energiecontract nauwlettend in de gaten.

Denkt u na over hoe u energie kunt besparen met uw bedrijf? Wilt u hulp bij verduurzaming van het bedrijfs- of kantoorpand? Kijkt u naar alternatieve energiebronnen? En zoekt u eerlijk advies op maat?

Neem contact met ons op:  info@pendadvies.nl

Medewerkers

Het P&D Adviesteam bestaat inmiddels uit negen professionele en enthousiaste personen.


Bryan Pascoe
Bryan PascoeEnergieadviseur
De specialiteit van Bryan ligt bij de in- en verkoop van stroom en gas. Hij vindt maatwerk, het maken van strategische keuzes en een open en eerlijke werkwijze belangrijk. Bryan: “Ik ben nog geen klant tegen gekomen die ik niet heb kunnen helpen met besparen op de energiekosten.”
Marijn Dito
Marijn DitoEP (U) adviseur
Marijn werkt over de hele breedte van energie labels en verduurzaming voor bedrijven. Hij berekent door wat er nodig is om een pand van bijvoorbeeld label G naar een toekomstig label A te krijgen. Marijn: “Ik hou ervan een compleet maar ook haalbaar plaatje aan de klant te presenteren.” Na het advies kunnen wij daarna ook de verduurzaming begeleiden naar realisatie.
Gerrit Terpstra
Gerrit TerpstraEnergieadviseur
Gerrit houdt van de combinatie van kennis over energie en duurzaamheid en het verlenen van service. Zijn Westfriese achtergrond maakt dat hij gemakkelijk contact legt met de klanten en bedrijven uit Noord-Holland Noord. Gerrit: “Ik check dagelijks wat er speelt op de energiemarkt. Met die kennis geef ik advies aan de klant over o.a. energiegebruik en contractduur.”
Eddy Brunel
Eddy Brunel Projectmanager
Eddy is de projectleider binnen P&D Advies. Hij begeleidt verduurzamingsprojecten van begin tot eind. Bij zo’n 85% van de projecten gaat het om advies over en de aanschaf en plaatsing van zonnepanelen. Eddy: “De teamleden vullen elkaar qua kennis en werkzaamheden goed aan, dat werkt erg prettig.”
Timo Laagland
Timo LaaglandEP (U) adviseur
Timo is een man met veel technische kennis. Hij meet- en berekent bestaande en nieuwbouw woningen en bedrijven in en door en geef maatwerkadviezen. Hij is verantwoordelijk voor het maken van plattegronden en voor de verantwoording van energie labels. Timo: “Ik draag mijn kennis graag over op nieuwe collega’s en kan me hier blijven ontwikkelen. Ik heb bij P&D Advies echt een leuke job.”
Antoine La Rooij
Antoine La RooijEnergieadviseur
Als accountmanager voor bedrijven adviseert en informeert Antoine klanten over energieverbruik en energie labels. Antoine: “Er zijn zoveel verplichtingen op het gebied van en nieuwe informatie over energie. Wij helpen ondernemers om keuzes te maken en verduurzaming te begeleiden.” Antoine werkt vanuit het idee dat klanten beter af moet zijn als zij P&D Advies betrekken. Niet eenmalig helpen, maar duurzaam samenwerken.
Erwin Mosk
Erwin MoskEP (U) adviseur
Erwin zet zijn ‘oude’ bouwkennis in bij P&D Advies. Samen met Timo houdt hij zich bezig met de energie labels. Erwin: “Ik waardeer de rust en het onderling respect in het team. Dat maakt de samenwerking en het contact naar de klant heel prettig én professioneel.”
Gesina Tesselaar
Gesina TesselaarOfficemanager
Gesina is de officemanager bij P&D-advies. Zij is één van de vaste aanspreekpunten op kantoor en ondersteunt de collega’s bij het verwerken van labelinformatie en het opvragen van informatie voor het bouwdossier. Gesina: “Het is interessant welke duurzame en besparende mogelijkheden er zijn en dat er nog zoveel winst te behalen is. En ik geniet van de kennis en de gedrevenheid van mijn collega’s.”
Gaby Bakker
Gaby BakkerFotograaf | Officemanager
Gaby is de fotograaf bij P&D Advies en werkt met Gesina samen in de functie van officemanager. De foto’s die Gaby maakt, ondersteunen een goede verkoop van woningen. Een goed beeld neemt veel vragen en onduidelijkheden weg. Gaby: “Ik hou van een strakke planning in mijn functie van officiemanager. Daarnaast maakt de fotografie dat ik tegelijk ook creatief bezig kan zijn.”

Adresgegevens

Het Arsenaal 40 C
1781 XR, Den Helder

Bereikbaarheid:
ma - vr 08:30 tot 17:00 uur

Tel. 0223 769032
e-mail: info@pendadvies.nl